• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

De actief weken: 5 actieve sporten in 1 week en s'middags lekker naar bv het strand om je eigen ding te doen

Nu is er een nieuw programma dat de leukste activiteiten in 1 week combineert.

Je kunt ; duiken, snorkelen, zeekanoën, hiken of golf surfen/suppen en tuben

Dit programma is er voor iedereen vanaf 12 jaar die het maximale uit zijn vakantie wil halen, stel je eens voor om op deze mooie plek al deze gave sporten te doen.

Je verblijft op onze mooie ANWB 4 sterren camping in je eigen tent of in een van de ingerichte huurtenten. Zo heb je geen gesjouw met kampeer materialen. Voor ontbijt en lunch wordt gezorgd als je dat wenst, onze kok staat iedere morgen klaar voor de lekkerste ontbijtjes. 

We gaan op maandag eerst duiken in een zwembad en daarna snorkelen in zee. Dinsdag ga je een echte duik in zee maken, direct vanaf het zonnige strand. Octopussen, veelkleurige vissen en mooie planten en koralen zul je tegen komen. Gewichtsloos als een astronaut zweven is een superervaring.  Woensdag zijn we al weer aan zee voor een gave zeekanotocht met instructie. Donderdag kun je kiezen tussen hiken, uitzonderlijk mooie wandeltocht langs de kust (optie 1) en de nieuwste rage suppen (stand-up paddle -optie 2) staand op een surfboard met peddel ga je golven leren rijden. Bij alle activiteiten is een instructeur aanwezig, behalve de hike, hier loop zelfstandig met een route een prachtige kustroute, op de mooiste stranden organiseren we een pauze. We brengen je naar de start en halen je op het eindpunt weer op. Op vrijdag gaan we tuben, achter de speedboot scheren we over het water, als een rodeo rijder zit je op de tube en andere waterkussens, dit is een echte fundag.

Elke dag hebben we dus een andere activiteit, welke gemiddeld 4/5 uur duurt. Op maandag alleen iets langer, als je mee wil snorkelen in de middag, dat kun je zelf kiezen. Je hoeft geen eigen materialen te hebben. Goede wandelschoenen of stevige sportschoenen zijn vereist voor het hiken. We zorgen voor alle materialen en de instructeurs garanderen de veiligheid en verzorgen de lessen. Alle programma's beginnen in de ochtend, behalve vrijdag, dan kun je lekker uitslapen en beginnen we rond het middaguur. Natuurlijk organiseren we net als ieder jaar op vrijdagavond ter afsluiting een BBQ met filmavond met foto’s van de hele week, supergezllig. (ter plekke opgeven)

Inclusief:
Maandagmorgen-duiken met perslucht in zwembad, s'middags snorkelles in zee.
Dinsdag-duiken in zee (vanaf het strand) en theorieprogramma
Woensdag-Hiken langs de kust, circa 3,5/4 uur of je kunt suppen/golfsurfen afhankelijk van de wind. (optie i.p.v. Hiken is te gaan suppen oftewel golfsurfen)
Donderdag- Zeekanotocht en zeekanotechnieken

Vrijdag-tuben met de boot, fun achter de boot op diverse funmatrassen
Basisprijs vanaf € 269