• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Safari Cavalaire-sur-mer 

We gaan naar een nieuwe plek aan de Franse kust. Ons verblijf is op camping de la Baie in het
hartje van Cavalaire-sur-mer, een kustplaats vlak bij de schitterende omgeving van St. Tropez
met leuke restaurants en mondaine winkels en circa 7000 inwoners.

Deze vakantieweek is uitermate geschikt voor families waarvan een of meerdere gevorderde duikers met evt niet-duikende familieleden.

 

   

Hier slapen we in huisjes van 4 tot 6 personen. Dit zijn huisjes waarin je zelf kunt koken, zoals ieder jaar bieden we ook weer een ontbijt service aan. Door de centrale ligging van de camping zitten we vlak bij het dorp en de trailerhelling in de haven, het is 10 minuten lopen naar het strand. Ook voor niet-duikende familieleden is Cavalaire, dat om de hoek ligt bij St Tropez, een prima vakantieplek. We starten op zondagmiddag met de eerste duik.

We zijn dus snel op weg vanuit de camping en tussen 2 duiken in kunnen we op de camping even relaxed pauzeren. Het weer in mei is schitterend en de natuur is er op zijn mooist. 

Door ons mobiele vulstation hebben we geen gesleep met flessen en zijn we niet afhankelijk van de openingstijden en drukte van andere vulstations. We verzorgen indien nodig voor iedereen een 2e duikfles, zodat je 2 duiken per dag kunt maken. Op donderdagnamiddag maken we de laatste duik. 

Uiteraard zijn hier voldoende mooie duikstekken. Voor de liefhebber liggen hier hele mooie wrakken die omgeven zijn van veel vis en er zijn talloze mooie riffen die voor duikers van alle nivo's bereikbaar zijn. Met onze goed uitgeruste ribboten stellen we een duikprogramma (wrakken en riffen) samen afhankelijk van de groepsamenstelling en voorkeur van de deelnemers. Kijk ook eens op onze facbookpagina!

        

We duiken vanaf onze eigen snelle en grote ribboten zodat we op ieder moment van de dag de zee op kunnen en kunnen gaan duiken waar we dat willen. Ook gaan we, als de weersomstandigheden het toelaten, naar de eilanden Port Cros of Porquerolles bij Hyeres. Doordat deze eilanden een onderdeel van een natuurreservaat zijn is daar veel maar ook grote vis te vinden zoals tandbaarzen en grote scholen barracuda's

     

 

Je dient minimaal een Advanced brevet te hebben met de nodige duikervaring en voor de dieper gelegen wrakken dien je te beschikken over een diepduikspecialty brevet. 

Een dubbel natpak (5/7 mm) wordt aanbevolen, droogpak kan ook. Een duikcomputer, duiklamp, decoballon met reel zijn verplichte uitrustingsstukken. Deze kun je natuurlijk ook bij ons huren.

In de omgeving bevinden zich de beroemde wrakken zoals o.a:

 • Le Donator, Le Togo, La Sagona, La Tantine, Le Trafik.
 • De onderzeeër Le Rubis.
 • Prijs inclusief 5 dagen bootduiken, luchtvullingen en 5 dagen verblijf in luxe chalet: € 585 

  Exclusief avontuur tijdelijk voor € 549 incl. verblijf !!

 

http://nicoblon.free.fr/epave.htm

 

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 

Excl. Ontbijt/lunchservice € 35 pp
Toeristenbelasting terplekke te voldoen € 0,61 pppn
Huur duikmaterialen
Meer info en boeken: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

 

 

 

kijk voor veel meer foto's op Facebook/duikenfrankrijk

Foto's

 

 

 

Voorwaarden boeking Zuid-Frankrijk Duikvakanties 

 

(AAN)BETALING
Cursussen/programma's zijn inclusief zoals op de website omschreven. Cursussen/programma's zijn exclusief vervoerskosten, maaltijden, verblijfskosten (indien niet via duikenfrankrijk.nl vooraf geboekt), reisverzekering, annuleringsverzekering, eigen uitgaven en overige kosten. 
Bij inschrijving voor de zomerweken dient men € 120 per deelnemer en 25 % campingreserveringskosten voor het verblijf aan te betalen. Bij inschrijving voor de Cavalaire week dient men € 150 aan te betalen.  Zonder aanbetaling geschiedt er geen inschrijving of campingreservering en is de boeking niet definitief. 
Inschrijving/reservering geschiedt op basis van de datum van binnenkomst van de aanbetaling. Na inschrijving ontvangt men de factuur direct via de mail. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum plaats te vinden, hierna ontvangt men via de mail informatie bestaande uit een medische verklaring, routebeschrijving en een checklist/programma, deze zijn vanaf dat moment ook te downloaden via de website

LEERMIDDELEN
Indien men zich voor een cursus inschrijft ontvangt men het PADI leermiddelenpakket, mits op voorraad (voor Open Water Diver, Advanced Open Water Diver en Specialties) na de volledige betaling en indien men de verzendkosten heeft gereserveerd.
Bij alleen een aanbetaling ontvangt men de leermiddelen rond 6 weken voor aanvang van de reis en na volledige betaling. Voor aanvraag van het brevet ontvangen we graag een digitale pasfoto van max. 300 kb bij de inschrijving.

DEELNAME
Deelname gebeurt op eigen risico en deelnemers dienen zelf hun duikverzekering af te sluiten (kijk dit goed na bij de reisverzekering, soms is dit inclusief soms dient de duiksport apart te worden bijverzekerd). De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, tijdens de cursus/programma's. 
Iedereen die bij Duikenfrankrijk.nl duikt wordt veronderstelt zich te houden aan onze richtlijnen en de 'PADI Standaards Voor Veilig Duiken'. Deze worden voor de cursus/programma's aan iedere deelnemer ter ondertekening aangeboden. Men dient de medische verklaring met goedkeuring voor het duiken (stempel en handtekening op aanvullende verklaring) van de huisarts mee te nemen en terplekke in te leveren voor aanvang van de activiteit, dit geldt voor alle programma’s. Als een deelnemer zich tijdens de cursus/het programma aan wangedrag schuldig maakt dan wel op overige wijze gevaar, hinder of overlast oplevert zodanig dat de cursus/het programma naar ons oordeel in sterke mate wordt beïnvloed, kan de deelnemer van verdere deelname worden uitgesloten. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de deelnemer. 
Duiken van de Easy Safari en Super Safari zijn niet overdraagbaar aan andere personen en/of naar andere dagen.
 

ANNULEREN

Men kan als cursist/deelnemer een inschrijving annuleren. Annuleren kan alleen schriftelijk en aangetekend naar het adres dat op de factuur vermeld staat. Dit brengt de volgende kosten met zich mee: 


Bij annuleren tot 8 weken voor aanvang van de cursus het aanbetaalde bedrag 


Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de cursus 50% van de cursussom 


Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus 75% van de cursussom 


Bij annuleren later dan 4 weken voor aanvang van de cursus de volle cursussom 

 

Duikenfrankrijk.nl behoudt zich het recht voor de cursussen te annuleren of te onderbreken in geval van natuurinvloeden (storm), ziekte, onvoldoende deelnemers of welke overmachtsituatie dan ook. Annulering door ons betekent altijd dat men de betaling volledig of in evenredige gedeeltes terug krijgt. Bij slecht weer kan het pakket over 7 dagen verdeeld worden. Mocht echter door weersomstandigheden het pakket niet volledig uitgevoerd kunnen worden in de daarvoor beschikbare tijd dan zal geen restitutie plaatsvinden. 
Een cursuspakket dat door weersomstandigheden niet kan worden afgerond in de daarvoor bestemde tijd kan door een door ons nader te bepalen datum in Nederland voortgezet worden. In geval van ziekte/blessures kan men terugvallen op de zelf af te sluiten reis- en/of annuleringsverzekering.

 

CAMPING

Mas de Pierredon: Duikenfrankrijk.nl reserveert een tentplaats op het groepsterrein van Mas De Pierredon Sanary (zomer). Men dient door te geven met hoeveel personen, tenten en wat de grote van de tent is. 
Men dient zelf te zorgen voor een tent of via de boeking bij duikenfrankrijk.nl aan te geven of men een iglotent of grote ingerichte tent wil boeken. 
Caravans kunnen niet op het groepsterrein geplaatst worden. Hiervoor moet men zelf een reservering bij de camping boeken. 
Men kan terecht op het groepsterrein vanaf zaterdag 12 uur 's middags. 
Men dient de tentplaats te verlaten de volgende zaterdag voor 10 uur 's ochtends. 
Indien men een grote ingerichte tent heeft gehuurd dan loopt het verblijf van zaterdag na 14.00 uur tot de zaterdag daarop tot 10.00 uur. Duikenfrankrijk.nl kan alleen een tentplaats reserveren voor de week (weken) waarin men een programma volgt van duikenfrankrijk.nl. Een langer verblijf dient men zelf met de camping te regelen of terplekke te bespreken wat mogelijk is met duikenfrankrijk.nl indien men op het groepsterrein staat. Na afloop van het duikenfrankrijk.nl programma dient men de tentplaats te verlaten. 
De kosten van de camping betaald men middels de factuur aan Duikenfrankrijk.nl of bij een zelf gereserveerde campingplaats via de camping aan de camping zelf terplekke (let op: vooraf aanbetalen 25%), zorg ervoor dat u een bevestiging van de camping krijgt. Men dient zich te houden aan de huisregels van Camping Mas De Pierredon. Deze zijn opvraagbaar bij de camping zelf.


Camping La Baie: Duikenfrankrijk.nl reserveert een slaapplaats in een chalet obv een 2-persoonskamer, voor eenpersoonbezetting geldt een toeslag. Men kan terecht na 13.00 uur en verlaat het schoongemaakte chalet op de vertrekdag voor 11.00 uur.
Terplekke wordt een gedeelde schoonmaakborg gevraagd, deze ontvangt men retour indien het chalet schoon wordt achtergelaten.

 

Doormiddel van het plaatsen van een boeking verklaart u zich akkoord met bovenstaande voorwaarden.

 

Duikenfrankrijk.nl